info@vdbstables.nl  |  +31 (0)495 769018  |  Berry +31(0) 6 55377663  |  Claudia +31(0) 6 55336885

Laatste wedstrijd voor Frankie in de klasse M

Dressuur samengesteld mennen

Afgelopen weekend namen Berry en Djanai met Frankie deel aan de mooie wedstrijd in het heuvelachtige Hulsberg ( Limburg).

De deelname was HC omdat de voorbereidingen ervoor zijn om de volgende wedstrijd Z te starten. In de dressuur was er een kleine handicap, omdat er een probleem was met de schroefdraad, kon Frankie niet op scherp gezet worden. Daardoor miste hij een beetje het vertrouwen. De uitslag mocht er dan toch nog wel zijn, 56,75 strafpunt.

Marathon samengesteld mennen

Net voor de start van de marathon werd de wedstrijd stil gelegd. De eerste 3 waren vertrokken in het A-traject en Berry was de eerst volgende. Er was een gifwolk vrijgekomen bij Chemelot in de buurt en er werd een NL-alert uitgegeven. Iedereen moest binnen blijven. Na anderhalf uur werd het weer vrijgegeven en kon er toch gestart worden. Voor Berry betekende dat, starten zonder A-traject te rijden. Door heel deze toestand mistte hij een beetje ritme in het geheel. En een herstelde parcoursfout is dan zo gemaakt. Maar desondanks zijn we super tevreden over de prestatie van Frankie. Wat een kanon is het toch.

Vaardigheid samengesteld mennen

Zondag was er een afsluitende vaardigheid. Dit was een feestje om te beleven. Er werden heel veel fouten gereden, en de tijd was ook moeilijk te halen door de deelnemers. Berry sloot dit af met de snelste tijd van de enkelspannen, en helaas 1 balletje. Maar met dit eindresultaat zijn we dik tevreden !!

Op naar de volgende uitdaging. Klasse Z !!!!!