info@vdbstables.nl  |  +31 (0)495 769018  |  Berry +31(0) 6 55377663  |  Claudia +31(0) 6 55336885

Accomodatie

VDB Stables is gespecialiseerd in de mensport en is dan ingericht om uw aanspanning fijn te kunnen trainen

Mensport locatie Someren

Alles wat men zich wenst voor de mensport is aanwezig

Luxe stallen

De stallen zijn 3m x 3m en zijn voorzien van een voerbak en drinkbak. De paarden krijgen 3 x krachtvoer en 2 x ruwvoer per dag en de stallen zijn voorzien van een dikke laag vlas. Een box per nacht is € 17,50

accomodatie - luxe stallen - vdb stables
accomodatie - buitenpiste - vdb stables

Buitenpiste

Het betreft een zandbaan van 40m x 100m. Deze is alle dagen van het seizoen goed berijdbaar. En met deze afmetingen is het perfect trainen. We kunnen hier ook eventueel een mobiele hindernis in zetten, om zo ook fijn marathon training te kunnen geven.

Hindernisterrein

Er is een vaste hindernis op het terrein aanwezig. Hier kun je de techniek en de snelheid voor het nemen van een hindernis trainen.

Longeerpiste

Dit is een vaste longeercirkel waar je fijn je paard kunt gymnastiseren. De bodem is van zand, zodat ook deze 365 dagen per jaar te gebruiken is. Er zijn ook balkjes aanwezig voor een optimale training.

Trainingsmolen

Bijna al de paarden die in training staan gaan elke ochtend in de molen. Tijdens het uitmesten lopen ze hun rondje om de dag lekker te beginnen en zo vast een warming up te doen. Ook na een zwaardere training zetten we de paarden aan het einde van de dag nog even in de molen om de spieren optimaal te laten bekomen.

Paddocks

Deze zijn voorzien van een speciale bodem die extra waterdoorlatend is. Ze zijn 10m x 10m .Zo kunnen de paarden lekker even rollen en zich uitleven zonder elkaar te blesseren.

accomodatie - poetsplaats - vdb stables

Poetsplaats

Er is plaats voor 2 paarden. Er zijn 3 waterpunten zodat je na de training lekker je paard kunt afspuiten en verzorgen.

Gezellige kantine

Onder het genot van een kopje koffie of thee is het hier gezellig nakletsen.

Geweldige uitrij­­mogelijk­heden

We zitten op een unieke plaats aan de rand van het bos. Je kunt hier uren rijden op de men- en ruiterroutes. Deze staan aangegeven met knooppunten. Het netwerk met de punten staat duidelijk op een bord vermeld bij ons op de parkeerplaats. Ook kun je online diverse routes uitstippelen.

Met passie en rust voor paard en mens, kennen wij bij ons geen enkele grens