info@vdbstables.nl  |  +31 (0)495 769018  |  Berry +31(0) 6 55377663  |  Claudia +31(0) 6 55336885

Afscheid van Dilano bij VDB Stables

De succesvolle combinatie Claudia en Dilano is helaas ten einde gekomen. Dilano gaat een nieuwe carrière beginnen in het tweespan van Amely von Buchholtz en zal dus voortaan onder de Argentijnse vlag in de ring verschijnen. Met een toch wel dubbel gevoel neem ik (Claudia) afscheid van mijn wedstrijdpaard Dilano (eigenaar Bart Verhagen). Na 4 succesvolle seizoenen had ik een speciale band met hem opgebouwd. De tijd dat ik hem op stal en in opleiding had was echt super. Wat een geweldig paard om mee te werken. Zijn  karakter, werkwilligheid en zijn hele doen en laten zal ik zeker missen.

Na 4 succesvolle seizoenen had ik een speciale band met hem opgebouwd.

We zijn samen “groen” begonnen in de mensport. Mijn jarenlange grooms-ervaring werd omgezet naar de plaats op de bok. Met zijn 4 jaar zijn we gestart in de klasse 1 en elk jaar werd er een klasse hoger gestart. Elke wedstrijd was ook een feestje met hem. Hij liet me nooit in de steek. Het top resultaat was toch wel dit jaar met het bereiken van de derde plaats op het NK in Maasdijk.

Trainen met het paard was een genot

De vele trainingsuren die ik met hem beleefde waren daarom ook een genot. Dat hij speciaal is hebben dan ook inderdaad andere mensen gezien, vandaar de plotselinge verkoop. Doordat de vele uren van training aan hem zijn vrijgekomen heb ik samen met Berry besloten om deze uren te gaan steken in ons eigen paard Frankie (Fabolo BH v. Jazz x mv. Crack C). Dit paard hebben we nu ruim 1 jaar in ons bezit en is nu klaar om meer ervaring op te gaan doen op de wedstrijden.

Dilano een geweldig paard

Dilano zal ik echter nooit vergeten. Hij heeft ons gebracht waar we nu staan en nu zullen onze wegen scheiden, maar ik zal hem zeker blijven volgen. Ik wens Amely dan ook heel veel succes en plezier met deze topper. Hierbij bedank ik ook Bart Verhagen voor het beschikbaar stellen van Dilano.